Ma- Vr: 09:00 - 18:00 Zaterdag en Zondag - GESLOTEN
Wij staan klaar voor al uw vragen

Missie en Visie

 

Missie

Uw Zorg Assistent streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen die zorg nodig hebben te helpen. Wij leveren hulp op korte termijn, op vaste dagen en tijden die voor u uitkomen. Wij vinden het belangrijk de juiste “match” te bewerkstelligen tussen hulpvrager en hulpverlener.

Wij staan voor persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die zorg nodig heeft meetelt. Daarom zetten we ons iedere dag met hart en ziel in voor de mensen in Nederland die verminderd zelfredzaam zijn, kwetsbaar of eenzaam.Wij bieden de kwaliteit zorg die nodig is waar de cliënt zich goed bij voelt en stimuleren de zelfzorg waar mogelijk. 


Visie

Uw Zorg Assistent richt zich op al uw persoonlijke hulpvraagstukken. Voor de diensten die wij niet zelf kunnen aanbieden verwijzen wij u graag door naar onze partners waar wij een goede samenwerking mee hebben.

De zorgvraag van de cliënt staat bij ons voorop. Wij bieden hulp aan mensen van alle leeftijden. 

Wij luisteren naar uw zorgbehoefte en staan voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Kortom voor kwetsbare mensen die zorg nodig hebben is acceptatie om hulp te aanvaarden een moeilijk proces. Wij zetten ons graag in om het voor iedereen makkelijker te maken en willen onnodige zorg voorkomen.